D’alembert roulette systeem

Het D’Alembert Roulette Systeem

Het D’Alembert roulette systeem werd uitgevonden door Jean le Rond D’Alembert, een beroemde wiskundige. Deze strategie is gebaseerd op het idee dat het op de lange termijn succesvol kan zijn, alle getallen komen een keer aan bod. Het D’Alembert roulette systeem werd een populair systeem in de 18e eeuw en staat bekend als het oudste roulette systeem van West-Europa.

Jean le Rond, een wiskundige die een systeem bedacht waarmee hij het roulette wiel kon verslaan. Naderhand is het systeem nog meerdere malen aangepast door andere experts om de efficiëntie te vergroten. Het komt neer dat het roulette systeem van D’Alembert is gebaseerd op de theorie van negatieve progressie.

Bijvoorbeeld, je zet in en wint. De kans bestaat dat je de volgende ronde verliest, maar volgens de theorie, als je minder inzet nadat je hebt gewonnen en meer inzet wanneer je verliest, dan zou je het voordeel van de wetten van de winst aan je zijde kunnen krijgen voor maximale winst. Hier zijn wat regels die je moet volgen als je volgens het D’Alembert roulette systeem gaat inzetten.

Hoe werkt het D’Alembert roulette systeem

d'alembert roulette systeemHet D’Alembert roulette systeem werkt alleen met herhaalde inzetten op rood, zwart, even, oneven, hoog of laag.

Eenmaal een type inzet gekozen blijf je gedurende de gehele tijd dat je speelt daarop inzetten. Stle je hebt bijvoorbeeld gekozen om op rood in te zetten, dan blijf je de gehele tijd op rood inzetten. Je kunt tijdens het gebruiken van deze strategie niet wijzigen van kleur of even of oneven.

Het D’Alembert roulette systeem uitproberen

Om het D’Alembert systeem uit te proberen volg je de volgende stappen:

1. Allereerst moet je voor jezelf bepalen op welke manier je je inzetten gaat verlagen of verhogen bij winst of verlies. Als je dat voor jezelf hebt bepaalt dan kun je gaan inzetten. Bijvoorbeeld op rood of zwart.
2. Vervolgens plaats je een inzet op bijvoorbeeld zwart of rood.
3. Als je wint dan haal je het deel weg of als je verliest voeg je het deel toe dat je bij stap 1 hebt bepaald.
4. Herhaal stap 3 gedurende je hele roulette sessie.

Vraag je je nog steeds af of het D’Alembert systeem wel echt werkt? Als je inzet volgens het systeem dan krijg je altijd een klein beetje winst. Echter lijkt de praktijk het niet altijd eens te zijn met dit roulette systeem. D’Alembert is niet perfect en kent wat problemen waardoor je je geld kwijt kunt raken. Wees je bewust van het feit dat als je inzet op rood of zwart je niet écht een 50/50 inzet plaatst. Want als de 0 of bij sommige roulette variaties 00 valt. Dan verlies je je inzet ook. In feite zijn je kansen 48,65/48,65. Zelfs als de formule super werkt heeft het casino nog altijd een voordeel van 2,7% per ronde.

Houd rekening met verhogen bij gebruik van de D’Alembert strategie

Als je roulette speelt met het systeem zul je bij ieder verlies je inzet moeten verhogen. Maar als dat bedrag stijgt en je na een aantal verloren rondes aan het tafel limiet zit dan kan het systeem je niet meer helpen. Het D’Alembert roulette systeem is dus zekr niet zonder risico’s en dit moet je wel beseffen voordat je dit systeem toe gaat passen. aan de andere kant is het natuurlijk ook zo dat geen enkele roulette srategie een garantie is voor succes. Het blijft een spel.